Doris Pak loži Mustafu: Oduprite se igri Trampa i Grenela

Autor: Tanjug

Vesti

20.03.2020

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša nemačka poslanica Doris Pak ocenila je danas da je sve što se trenutno dešava na političkoj sceni u Prištini igra američkog predsednika Donalda Trampa i njegovog specijalnog izaslanika za dijalog Prištine i Beograda Ričarda Grenela.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Isa Mustafa

Ona je u postu na Tviteru podržala Demokratski savez Kosova, navodeći da bi pokojni predsednik tzv. Kosova Ibrahim Rugova postupio drugačije nego sadašnje rukovodstvo stranke na čelu sa Isom Mustafom.

- Očekujem da će se oni na vrhu DSK odupreti ovoj sebičnoj igri Ričarda Grenela i Donalda Trampa. Njih nije briga za posledice po jugoistočnu Evrope i Evropsku uniju, zabrinuti su samo zbog Trampovih ugroženih izbora. Očekujem da će se DSK pobrinuti za Kosovo. Rugova bi postupio drugačije - napisala je Doris Pak.


Demokratski savez Kosova, koji je bio u vladajućoj koaliciji s Pokretom Samooporedeljenje, uputio je kosovskoj skupštini potpise 46 poslanika za pokretanje nepoverenja vladi Aljbina Kurtija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading