RUŽICA ĐINĐIĆ OTKAČILA JANKOVIĆA I ĐILASA: Neću sa Legijinim ortacima!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

09.10.2017

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga pokojnog premijera Zorana Đinđića odbila je da se na poziv lidera PSG-a pojavi na mitingu koji su opozicionari održali 6. oktobra u Beogradu, saznaje "Alo!" iz dobro obaveštenih izvora bliskih opoziciji.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Ružica Đinđić

- Janković je kontaktirao sa Ružicom Đinđić i pozvao ju je da prisustvuje mitingu koji su opozicionari održali u petak na Trgu republike. Lider PSG-a je suprugu pokojnog premijera zamolio i da podrži opozicionu listu i Dragana Đilasa kao kandidata za gradonačelnika na predstojećim izborima u Beogradu - navodi izvor i dodaje da je Đinđićeva supruga predlog odbila.

- Ružica mu je ljubazno poručila da se neće pojaviti na mitingu, niti će podržati opozicionu listu. „Zoveš me da te podržim, a okupio si sve Legijine ljude”, odbrusila je Ružica Jankoviću - tvrdi dobro obavešteni izvor i dodaje da se Janković uveliko ponaša kao šef opozicije.

- On poziva ljude na mitinge, organizuje događaje, smišlja strategije. Na ideju da pozove suprugu pokojnog premijera došao je jer je svestan koliko Zoran Đinđić znači demokratskim biračima - objašnjava izvor i dodaje da je Janković na taj način pokušao da privuče prvenstveno simpatizere DS-a, sa kojim nije u dobrim odnosima.

- Janković je prekinuo saradnju sa demokratama i to mu se obilo u glavu. Sada pokušava da privuče glasače te stranke, a da ne mora javno da se miri sa liderom DS-a Draganom Šutanovcem. Naravno, zna da je ključ u Zoranu Đinđiću, pokojnom premijeru i lideru DS-a. Svestan je da bi pojavljivanje Ružice Đinđić na tom mitingu bilo veliki plus za njega, a ujedno bi i demokrate doveo u vrlo nezgodnu poziciju - navodi izvor i dodaje da se plan lidera PSG-a izjalovio.

- Ne može uzdanica Jankovićevog tabora da bude Sergej Trifunović, a da pritom taj isti Janković očekuje podršku supruge Zorana Đinđića - zaključuje izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading