ŠEŠELJ BEZ PARDONA: Častiću virus ako đubre Solana odapne

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

14.03.2020

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši generalni sekretar NATO Havijer Solana (77) primljen je u petak u bolnicu nakon što je na testu bio pozitivan na koronavirus, a ova vest, čini se, najveći odjek imala je u Srbiji.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Vojislav Šešelj

Američki Ej-Bi-Si je prvi u petak objavio da je Solana hospitalizovan u Madridu zbog koronavirusa, kao i da je u ponedeljak prisustvovao jednom skupu u Madridu zajedno s aktuelnom španskom šeficom diplomatije Arančom Gonzales Lajom.

Informaciju da je aktuelnim virusom zaražen čovek koji je lično naredio bombardovanje SR Jugoslavije i bio među glavnim zagovornicima jednostranog proglašenja nezavisnosti KiM pojedini građani Srbije podelili su juče na društvenim mrežama uz komentare „nije mi ga žao" i „lepa vest" ili uz fotografije nastale za vreme bombardovanja.

A takvim komentarima juče nisu odoleli ni pojedini političari...

- Evo obećavam da ću lično častiti onaj virus koji će učiniti da đubre Havijer Solana odapne. Sasvim je normalno da se srpski narod raduje što je takav monstrum koji nam je radio sve što je radio sada u problemu - u svom stilu kaže predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

Milica Đurđević Stamenkovski iz Zavetnika opisala je zdravstveno stanje bivšeg generalnog sekretara NATO "kolateralnom štetom" koronavirusa.

- Ne radujem se tuđoj nesreći, pa čak ni onda kada je Solana u pitanju. Međutim, pripadam onoj velikoj većini naroda u Srbiji koja ne oseća naročitu zabrinutost za njegovo zdravlje. Nije ni Solana brinuo za decu na nošama, trudnice u porodilištima, narod u vozovima i na mostovima. Tako da danas njegovo stanje možemo nazvati samo kolateralnom štetom koronavirusa, kako su i oni naše žrtve nazivali - navela je Đurđević Stamenkovski.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rale

14.03.2020 22:50

Korona viris je pošteniji i efikasniji od Haškog tribunala!