Milićević nema dilemu: Bojkot u potpunosti već sad propao

Autor: Tanjug

Vesti

10.03.2020

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ðorđe Milićević izjavio je da je u potpunosti propao plan dela opozicije o bojkotu predstojećih izbora i da "bez izbora dođu do vlasti i privilegija".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Đorđe Milićević

U intervjuu za sutrašnji "Blic", Milićević je ocenio da je odgovor na pitanje kako se od zahteva za raspisivanje izbora došlo do ideje o bojkotu taj da je jasno da ne mogu da predstavljaju alternativu vladajućoj koaliciji.

- Ako imate program koji je u interesu građana i ljude koji su garant realizacije tog programa i ako ste sigurni da građani to prepoznaju, izađite na izbore i pokažite svoju snagu - rekao je Milićević.


On je istakao da je propao cilj dela opozicije da "bez izbora dođu do vlasti i privilegija".

Milićević je naveo i da je lista SPS i njenog koalicionog partnera Jedinstvene Srbije već 12 godina "simbol velikih promena".

- Nikada više mladih obrazovanih ljudi, 17 profesora univerziteta, 30 poznatih lekara, uspešnih ljudi koji imaju svoje profesije i prepoznatljivi su u tome - rekao je potpredsednik SPS-a.

On je još rekao da je cilj SPS-a, kako je rekao, vodeće partije levice i druge po snazi političke opcije u zemlji, da ostvari bolji rezultat nego na prethodnim izborima.

- Naša politika je jasna - nacionalni i državni interesi, nacionalno i državno jedinstvo i socijalna pravda - zaključio je Milićević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
meda

11.03.2020 10:58

Vazan sastanak za SRbiju