Raspad na Kosovu: Veselji i Kurti hoće da se pokolju

Autor: Kosovo online

Vesti

10.03.2020

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik DPK-a Kadri Veselji kritikovao je vladu premijera Aljbina Kurtija zbog, kako je napisao na Fejsbuku, najštetnije i najopasnije rasprave o odnosima Kosova i SAD. Veselji je napisao da je u ovom trenutku podrška SAD-a od vitalne važnosti i veoma potrebna za Kosovo.

RepublikaFoto: youtube.com/Ermal Mamaqi
Kadri Veselji

Izjava republikanskog senatora o tome da će se razmotriti vojno prisustvo SAD na Kosovu veoma je zabrinjavajuća, ocenjuje Veselji.

- U trenutku kada je podrška SAD-a Kosovu od vitalne važnosti i veoma potrebna, aktuelna vlada, kao nijedna druga prethodna, podstakla je najopasniju raspravu o odnosima Kosova i SAD. Izjava republikanskog senatora Dejvida Perdjua o razmatranju vojnog prisustva SAD u našoj zemlji je više nego ozbiljna - napisao je Veselji.

Veselji je dodao da je preispitivanje uloge Amerike na Kosovu od trenutka kada je na čelu vlade Aljbin Kurti najveća je šteta naneta Kosovu.

- Stavljanje Kosova na opasnu nacionalno raskrsnicu, ne zbog spoljnih pretnji, već umišljenog delovanja samog premijera, loš je znak za našu zemlju - rekao je lider DPK-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading