Šešelj predao RIK-u izbornu listu SRS

Autor: Tanjug

Vesti

08.03.2020

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Šešelj predao je večeras izbornu listu Republičkoj izbornoj komisiji u ime Srpske radikalne stranke (SRS), koju su potpisala 11.063 građanina.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

- Prvi na listi je Vojislav Šešelj, drugi Milorad Mirčic, i Ljiljana Mihajlović - rekao je Aleksandar Šešelj i naveo da su na izbornoj listi stranački funkcioneri, predsednici okružnih i opštinskih odbora, pošto se na izborima, kako kaže, kandiduje program stranke.

On kaže da su potpisi prikupljeni u relativno kratkom roku i da radikali nisu bili "privilegovana stranka u smisli termina javnih beležnika".

Prema njegovim rečima, SRS očekuje da na predstojećim izborima ostvari bolji rezultat nego na prethodnim.

- SRS, kao jedina parlamentarna opoziciona stranka, čvrsto se zalaže za prekid evrointegracija i orijentaciju prema Ruskoj Federaciji, i tu politiku će i dalje čvrsto zastupati u novom sazivu srpskog parlamenta - kazao je Aleksandar Šešelj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

09.03.2020 09:14

Monarhista i diktator radikalne stranke 30 godina,a sad će po pravilu diktatora sinčić voditi glavnu reč iz tame.A vi ih glasajte.