Handanović svojim potpisom podržao listu "Aleksandar Vučić - za našu decu"

Autor:

Vesti

04.03.2020

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Damir Handanović, direktor CEBEF-a i član GO SNS, svojim potpisom podržao je izbornu listu naprednjaka “Aleksandar Vučić - za našu decu”.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Damir Handanović prilikom davanja podrške

Handanović je potpis podrške listi dao u prostorijama OO SNS Zvezdara i rekao da su ovo važni izbori koji će odlučiti budućnost Srbije.

- Ne želimo povratak u prošlost, želimo nastavak snažnih reformi i bolji život građana Srbije, koji je počeo da gradi predsednik Aleksandar Vučić. Naša borba biće da težimo da se obezbedi takav životni standard kakav postoji u razvijenim državama Evrope - rekao je Handanović i dodao da se lista zove "Aleksandar Vučić - za našu decu", kojom naprednjaci žele da pokažu da se u Srbiji radi na boljem životnom standardu sa željom da našim pokolenjima obezbedimo što bolji život i obezbedimo posao gde će oni svojim radom nastaviti na snaženju Srbije. 

Handanović je izrazio zadovoljstvo što se na Zvezdari, Beogradu, ali i širom Srbije okupio veliki broj građana koji žele da podrže ovu listu i izrazio uverenje da će ona osvojiti pobedu na izborima.

- Uveren sam da ćemo u rekordnom roku prikupiti podršku građana za kandidovanje naše liste - rekao je Handanović. 

Prema njegovim rečima, gužva kakva je vladala ispred prostorija opštinskih odbora SNS nije video dugo godina i dodao da veruje da će ubrzo biti prikupljeno i mnogo više potpisa nego što je potrebno za predaju izborne liste.

- To znači da bismo u narednim satima mogli da predamo listu i da i zvanično otpočnemo izbornu kampanju koja treba da bude krajnje pozitivna”, rekao je Hadanović i dodao da ovi izbori nisu „izbor za život ili smrt - ali jesu važni za budućnost zemlje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading