Opozicija hoće da ruši vlast na ulici!

Autor:

Vesti

06.10.2017

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska opozicija kao "Mapet šou". Protivnici aktuelne vlasti poslednjih dana kao da se trude da oteraju birače od sebe. Uz stalne međusobne svađe, pretnje, čak i likvidacijom predstavnicima vlasti, psovanje i vređanje u parlamentu, u petak su od Skupštine Srbije po ko zna koji put napravili cirkus.

RepublikaFoto: Tanjug

Nakon nedavnog recitovanja ode kamenu i deljenja epiteta kao što je "konjina", u petak smo imali prilike da vidimo i kako poslanici Dveri zamišljaju komunikaciju u parlamentu. Tako je Marija Janjušević stajala ispred stola predsedavajuće Maje Gojković i u nekoliko navrata joj isključivala mikrofon, a njen kolega Dragan Vesović je sedam minuta vremena za poslaničku grupu Dveri iskoristio tako što je stajao i ćutao.

Gojkovićeva je rekla da je Janjuševićeva stala ispred nje jer misli da je na modnoj pisti ili u pozorištu i ima standap šou, a nakon što joj je poslanica Dveri nekoliko puta isključila mikrofon, poručila je:

RepublikaFoto: Tanjug

- Ako vam nije dobro, imamo doktora, smirite se, nemojte me gaziti. Smirite se, biće sve u redu, nemojte praviti cirkus. Ja vas iz sale neću izvesti, džaba se trudite - poručila je Gojkovićeva nasmejavši se, a zatim dodala:

- Ako imamo nekog doktora, neka diskretno uđe, znam da je ministar doktor.

Da je stvar otišla predaleko, uočili su i mnogi iz same opozicije, pa je Đorđe Vukadinović iz pokreta Za spas Srbije tražio da se prekine sednica i održe konsultacije, što je na kraju i urađeno...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading