MILOŠEVIĆEVI NASLEDNICI "NA KRV I NOŽ": Marko i Marija ne govore, evo zbog čega su prekinuli svaki kontakt

Autor: kurir.rs, Republika

Vesti

03.03.2020

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednici pokojnog predsednika SRJ nisu u najboljim odnosima i slabo komuniciraju, a o važnim porodičnim pitanjima već dugo donose različite odluke.

Marija i Marko Milošević

Da su naslednici Miloševića razjedinjeni po važnim pitanjima, vidi se već neko vreme, a poslednja u nizu odluka koju je Marija povukla mimo brata tiče se otkazivanja punomoćja advokatu Zdenku Tomanoviću u postupku povodom otmice Slobodana Miloševića, dok je Marko Milošević, s druge strane, ostavio Tomanovića da ga zastupa. Marija i Marko Milošević imali su sukob i zbog kremacije i mesta gde će biti položena urna njihove majke.

- Marko i Marija Milošević slabo komuniciraju, nisu naročito bliski i slabo se čuju. Marija je osvetoljubiva i isključiva, a Marko nije. Potpuno su različiti - navodi izvor Kurira blizak porodici Milošević i dodaje: -

Slobodan Milošević

Marija je uvek više volela Slobu, dok je za Miru govorila da je partizanka. S druge strane, Marko je bio posebno blizak sa majkom, bio je jako vezan za nju.

Prva pukotina u odnosu brata i sestre, koju je javnost dobila maltene na tacni, bio je raskol po pitanju toga da li će njihova majka biti kremirana i gde će biti položeni njeni ostaci. I dok je Marija bila protiv kremacije i da pepeo bude donet u Požarevac, Marko je insistirao na tome.

Mira Marković

Na kraju, urađeno je onako kako je Marko predložio - Markovićeva je kremirana u Rusiji, a urna s pepelom je položena pored groba Slobodana Miloševića.

Otad o deci Miloševića nije bilo mnogo vesti, dok se pre dva dana advokatska kancelarija „Tomanović" nije oglasila saopštenjem zbog obustave krivičnog postupka protiv bivšeg upravnika Okružnog zatvora u Beogradu Dragiše Blanuše (zbog otmice Miloševića iz Centralnog zatvora i isporuke Tribunalu). U saopštenju se, između ostalog, navodi da je Marija Milošević Tomanoviću otkazala punomoćje, ali da je još uvek zastupnik njenog brata Marka Miloševića.

Marijin advokat: Ne znam da li se čuju

Dragoljub Tomašević, advokat Marije Milošević, u drugom postupku, kaže u razgovoru za Kurir da ćerka bivšeg predsednika SRJ još uvek nije odlučila kome će dati punomoćje u slučaju protiv Blanuše, te da u tom konkretnom slučaju još uvek nema advokata. Na pitanje da li su se Marko i Marija čuli, jer je ona otkazala punomoćje Tomanoviću, a Marko nije, Tomašević je rekao:

- Ne znam. To je njihova privatna stvar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading