Marković o Zoraninim ambicijama da postane predsednik Srbije: Naprednjaci imaju najboljeg kandidata, ali to nije Mihajlovićeva!

Autor:

Vesti

29.02.2020

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činjenicu da je Zorana Mihajlović krenula u kampanju za predsednika Srbije, poslanik naprednjaka Aleksandar Marković komentariše tako što ističe da naprednjaci imaju najboljeg kandidata, ali da to ipak nije Mihajlovićeva.

RepublikaFoto: Tanjug/ RADE PRELIĆ
Aleksandar Marković

- Svaki član stranke ima pravo da planira i da se nada. Da li će se ti snovi ostvariti, zavisi i od stranke kojoj pripada. Kada je reč o Srpskoj naprednoj stranci, najbolji kandidat za predsednika, kojeg smo dali Srbiji i kojeg možemo da ponudimo Srbiji, jeste aktuelni šef države Aleksandar Vučić - ističe Marković.

U razgovoru za Srpski telegraf dodaje da naprednjaci uvažavaju ambicije svakog člana.

- To je legitimno, ali je legitimno i da mi kao najveća stranka sami odlučimo koga ćemo kandidovati za neku funkciju - poručuje Marković.

Dodaje da za uspeh Vlade kojim se diči ministarka saobraćaja najveća zasluga pripada lideru SNS.

- Vučić je kao premijer, a potom i predsednik države, trasirao put. Napredak je očigledan, rast države u svakom od ekonomskih pokazatelja biće samo viši. Da je to cilj, svedoči i odlučnost predsednika Vučića da za buduću vladu SNS predloži nove, mlade ljude, spremne da se još jače bore kako bi Srbija imala što bolji rezultat - istakao je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading