Raškovićeva se obrušila na Zelenovića zbog kršenja bojkota: IGRAŠ RUSKI RULET!

Autor: Tanjug

Vesti

26.02.2020

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica opozicione Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da bojkot predstojećih izbora "mora biti totalan i na svim nivoima", i da na to neće mnogo uticati odluka o izlasku na lokalne izbore čelnika Šapca i Paraćina Nebojše Zelenovića i Saše Paunovića koji igraju ruski rulet jer je moguće da i u tim opštinama dobiju naprednjaci.

RepublikaFoto: youtube.com/ Demokratska stranka Srbije
Sanda Rašković Ivić

Kako je ona rekla za tv N1, Narodna stranka je pokazala poštovanje principa i date reči.

- Mi smo rekli da ćemo bojkotovati izbore na svim nivoima i raspustili smo šabački odbor, koji je smatrao da bi trebalo izaći na lokalne izbore u Šapcu - rekla je Rašković Ivićeva.


Povodom izjave predsednika Aleksandra Vučića da će odbiti rešenje koje će mu stranci predložiti za Kosovo i Metohiju, ona je rekla da on nije ni izneo kakav predlogu o ima.

- Vučić je rekao ''niste hteli moj predlog'', a on taj svoj predlog nije ni izneo pred parlament. Govorio je stidljivo o razgraničenju, ali nije rekao šta je razgraničenje. Na kraju je sve to stalo jer je video da mu neće proći, a nije mu prošlo jer su skočili narod i Srpska pravoslavna crkva - rekla je Sanda Rašković Ivić.
RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nebojša Zelenović


Povodom događaja u Crnoj Gori rekla je da crnogorska vlast "nije smela" da donese onakav Zakon o slobodi veroispovesti.

Ona smatra da je i Vučić mogao da nađe načina i diplomatskih sredstava da se to spreči.

- Kada ljudima dirnete u identitet, onda oni reaguju jako burno, jer nisu samo Srbi u molebnima, nego i mnogi koji se izjašnjavaju kao Crnogorci i članovi su DPS-a, ali im je bilo teško da crkve uzima država pa da ih daje nevladinoj organizaciji kakva je ta navodna crkva Miraša Dedejića - dodaje ona.

Potpredsednica Narodne stranke je navela da je moguće rešenje da se zakon povuče i ocenila da to "ne bi bila nikakva sramota".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading