Reakcije na novu seriju prostakluka! Sergej u ozbiljnom problemu!

Autor: Republika

Vesti

27.02.2020

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prostakluku Sergeja Trifunovića, lidera Pokreta slobodnih građana, nema kraja!

RepublikaFoto: e-stock/NENIŠKA
Sergej Trifunović

Već po običaju, on je u kratkom roku uspeo brutalno da izvređa dvoje tviteraša čije mu se mišljenje nije dopalo.

Tako je tviterašici pod nadimkom Ćara Mimi odgovorio više nego prostački. Ona je, naime, napisala: "Jedva čekam izbore da Vučić po milioniti put obriše pod sa vama".

To se očito nije dopalo Trifunoviću, koji je bio brutalan.

- I ku*ac tobom - napisao je glumac.

Ništa bolje nije prošao ni mladi jutjuber Baka Prase, koji je na svoju objavu na Tviteru: "Ogroman mi je", dobio takođe skandalozan komentar.

- Stavi ga sebi u usta - odbrusio je Trifunović.

REAGOVANJE NA NOVU SERIJU PROSTAKLUKA LIDERA PSG

Dragomir Anđelković

RepublikaFoto: Public
Dragomir Anđelković

- Generalno je evidentno da na našoj političkoj sceni imamo veliki deficit političke kulture, od eksplicitne upotrebe psovki i vulgarnih izraza pa do plasiranja raznih konstrukcija koje su takođe politički nekorektne. Sergej Trifunović je sigurno deo tog konteksta nedostatka političke kulture, ali nije jedini.

Predrag Sarapa

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Predrag Sarapa

- Ovo tvitovanje je toliko nenormalno da je teško komentarisati nešto što ni psihijatri ne mogu da protumače. Teško je razumeti da takvi likovi predstavljaju političke opcije u Srbiji. Ovo je na neki način odraz metastaze ludila u opskurnim političkim krugovima bez ideje i programa.

Ivana Vučićević

RepublikaFoto: youtube.com/Pancevo RTV
Ivana Vučićević

- Političar u pokušaju koji više nije u stanju da kontroliše svoje destruktivno ponašanje i nevaspitanje. Sluđen činjenicom da više ne treba da sedi za volanom jer je u nekoliko situacija ozbiljno ugrozio svoj i živote drugih, odlučio je da svoju negativnu energiju pretoči u teške uvrede na račun ljudi koji mu se ne dopadaju. Jasno je da otvoreno mrzi žene, a pred muškarcima stalno pominje polni organ. Zašto mu je on toliko važan i zašto ga svakodnevno ističe u komunikaciji, to sam najbolje zna.

Marko Parezanović

RepublikaFoto: youtube.com/Televizija Galaksija 32
Marko Parezanović

- Opozicija čiji je Trifunović reprezentativan primerak nedostojna je bilo kakvog ozbiljnog komentara. U ovakvim bahatim i primitivnim izlivima mržnje zapravo vidite da tolerancija, demokratija i politička kultura ne postoje u njihovoj mentalnoj strukturi.

Damir Handanović

RepublikaFoto: Republika
Damir Handanović

- Šta očekivati od poznatog uživaoca kokaina, prepunog kompleksa, kakav je Sergej! Poznat je po tome da ne vadi penis iz usta u komunikaciji. Svako radi ono što ga čini srećnim. Da nije žalosno, bilo bi smešno. A ovako, sramota.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Komentar

27.02.2020 09:13

Ne branim Sergeja ali Baka Prase sta je trazio svojom objavom to je i dobio!

Odgovori 13 1
Vojvoda

28.02.2020 14:17

Nije on prase. On je svinja.