SULJA TOTALNO ODLEPIO: Najavio da izlazi na izbore, pa vrh države nazvao zločincima

Autor: Tanjug

Vesti

26.02.2020

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Stranke demokratrske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin izjavio je danas da će njegova stranka izaći na parlamentarne izbore.

RepublikaFoto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ
Sulejman Ugljanin

Razlog za tu odluku objasnio je argumentima da su "Bošnjaci civilizovan, kulturan i dobro organizovan politički narod koji će izaći na izbore, a da je na SDA da im kaže jasno "sta i ko nudi tim Bosnjacima na izborima"

-  Tu smo da jasno kažemo šta i ko nudi tim Bošnjacima na izborima da se ne bi dešavalo da izađu na izbore i daju glasove direktno zločincima koji su na čelu države - rekao je Ugljanin.


Ugljanin je uz to dodao niz kvalifikacija o ukruženju u kome SDA ide na izbore, poput "vladavine velikosrpske ideologije zasnovane na verskom šovinizmu, nacional fašizmu i socijal rasizmu..."

On je takođe ponovio svoje zahteve o specijalnom statusu Sandžaka i platformu za rešenje statusa Sandžaka i bošnjačkog naroda u Sandžaku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading