TOMAŠEVIĆEVA SASULA OBRADOVIĆU U LICE: Licemeru! Glumiš da brineš o Žandarmeriji, a tvoj šef Đilas je hteo da je ukine

Autor: Republika

Vesti

25.02.2020

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šefa kabineta ministra unutrašnjih poslova Katarina Tomašević ocenila je da je licemerno da Boško Obradović priča bilo šta o pripadnicima Žandarmerije, jer se upravo Savez za Srbiju zalaže za ukidanje ove policijske jedinice i za smanjivanje plata zaposlenima u Žandarmeriji.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Katarina Tomašević

- To što on sebe želi da prikaže kao navodnog zaštitnika pripadnika Žandarmerije, naravno je samo još jedna obmana javnosti i pripadnika MUP-a u nadi da su zaboravili da je upravo Dragan Đilas pozivao na gašenje Žandarmerije, dok je Janko Veselinović napadao njene pripadnike zbog, po njegovom mišljenju, previsokih plata - navodi Tomaševićeva.

Činjenice koje jasno ukazuju da su saborci Boška Obradovića najveći protivnici  Žandarmerije i njenih policijskih službenika, ne može pokriti vajna borba za petoricu pripadnika kojima je radni odnos prestao po sili zakona, odnosno zbog pravosnažnih osuda, dodaje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading