LIDER JS NAHVALIO KOALICIONOG PARTNERA! Palma: Posle Đokovića, Dačić najpoznatiji Srbin

Autor:

Vesti

23.02.2020

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je juče da misli da je lider SPS Ivica Dačić najpoznatiji Srbin na planeti posle Novaka Đokovića i ocenio da, zahvaljujući Dačiću, mnogi političari menjaju mišljenje o našoj zemlji.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Palma i Dačić

- Zahvaljujući njemu, oni vide da je Srbija nešto drugo od onoga što su pisali mediji, da je nezavisna država koja poštuje ceo svet i koja mora da sačuva ono što je njeno - rekao je Marković na obeležavanju jubileja tri decenije postojanja SPS i poručio da je uveren da SPS nikada neće odstupiti od tog kursa.

Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je da ta partija već tri decenije stoji postojano, ali da bez Srbije nema SPS, navodeći i da bez socijalista teško može da bude moderne i pravedne Srbije.

Dodao je da je ovo izborna godina, ali da ne želi samo o tome da priča jer, ako narod do sada nije video ko brani nacionalne interese, onda on to ne može da im objasni u kampanji.

Lider SPS: Vučić ima našu punu podršku u teškim vremenima

- Ako ovaj narod do sada nije video ko koliko vredi, ko štiti i ko se bori za očuvanje nacionalnih interesa, a ko želi da ih rasproda, teško ćemo uspeti da nekoga ubedimo u predizbornoj kampanji - rekao je lider socijalista i ministar spoljnih poslova.

Dačić je podsetio i na reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da dolaze teška vremena i da je potreban zajednički front kojim ćemo braniti Srbiju i srpske interese.

- Aleksandar Vučić ima našu punu podršku u teškim vremenima u kojima su mogući ultimatumi da bi Srbija priznala Kosovo i Metohiju - rekao je Dačić i poručio da Vučić treba da zna da ga podržava i većina građana Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading