(VIDEO) BRUKA! Beogradskom sindikatu zabranjen ulaz u Crnu Goru

Autor: Republika

Vesti

22.02.2020

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovima rep grupe Beogradski sindikat zabranjen je ulazak u Crnu Goru!

RepublikaFoto: twitter.com/Napredni klub
Ne mogu da uđu u Crnu Goru

To je saopštio jedan od članova benda Feđa Dimović.

- Upravo smo vraćeni sa graničnog prelaza sa Crnom Gorom pošto nam je zabranjen ulaz. Bez ikakvog objašnjenja i pismenog obrazloženja. U nedelju smo na poziv Mitropolije crnogorsko-primorske trebalo da nastupimo na litiji u Podgorici. Na žalost u tome smo sprečeni. Naš član Boško je vraćen sa aerodroma u Podgorici - rekao je Dimović naglasivši da će se bend uskoro obratiti sa opširnijim saopštenjem.

- Ne damo svetinje - poručio je Dimović na kraju kratkog obraćanja koji je objavljen na društvenim mrežama.

 

Podsetimo, Beogradski sindikat nedavno je objavio pesmu "Sviće zora", upravo posvećenu dešavanjima u Crnoj Gori posle donošenja skandaloznog Zakona o slobodi veroispovesti kojim se legalizuje pljačka imovine Srpske pravoslavne crkve.

Pesma je ubrzo postala nezvanična himna litija u Crnoj Gori, a uprkos brojnim pregledima "Jutjub" ju je cenzurisao i to smanjenjem broja pregleda, kao i ne stavljenjem pesme na trending listu, uprkos njenoj popularnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading