Vulin i Čepurin o odnosima, migovima, saradnji...

Autor: Tanjug

Vesti

05.10.2017

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Čepurin obišli su danas aerodrom "Batajnica" gde su smešteni novi ruski migovi 29.

RepublikaFoto: Tanjug/ G. STANKOVIĆ
Sa današnjeg kolegijuma

Oni su u pratnji komandanta Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane general-majora Ranka Živaka obišli aerodrom na kom će 20. oktobra biti obeležiti godišnjica oslobođenja Beograda.

Vulin i Čepurin su konstatovali da Ruska Federacija visoko ceni politiku vojne neutralnosti Srbije, kao i da je Srbija zahvalna na principijelnoj politici Ruske Federacije u borbi za očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta na prostoru Kosova i Metohije.

Bilo je reči o uspešnoj bilateralnoj vojnu saradnji, a sagovornici su se složili da su ukupni odnosi dve zemlje značajno unapređeni zahvaljujući međusobnom poverenju i ličnim odnosima predsednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading