Porodice kidnapovanih i ubijenih kosmetskih žrtava žestoko iskritikovale televiziju N1 zbog objavljivanja gnusnih laži o predsedniku

Autor:

Vesti

21.02.2020

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U otvorenom pismu televiziji N1 i autorima dokumentarnog filma "Vladalac", porodice ubijenih i kidnapovanih kosmetskih žrtava ogorčene su izrečenim lažima i uvredama na račun predsednika države Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

"Mi, porodice, čiji su članovi kidnapovani i ubijeni od strane terorističke i zločinačke UČK, javno pitamo rukovodioce N1 i glumce dokumentarnog filma 'Vladalac':

Zašto ste ćutali kada su nekadašnji 'vladaoci dosovskog režima', oslobodili 2108 UČK terorista, zločinaca i silovatelje braću Mazreku???

Gospodo rukovodioci i vlasnici N1 i učesnici filma 'Vladalac' , da je vama kidnapovan ili ubijen sin i silovana ćerka od strane pripadnika UČK, a da  su ih 'vladaoci dosovskog režima' oslobodili, da li bi ste  vi danas napadali Aleksandra Vučića koji vam ništa nažao nije učinio, ili biste podržali porodice kosmetskih žrtava  koje traže odgovornost bivših državnika dosovskog režima za oslobađanje tih zlikovaca.

Odgovorno tvrdimo da se glas srpskih i kosmetskih žrtava čuo tek dolaskom i pomoći Aleksandra Vučića na mestu predsednika Srbije. Glas porodica koji je nepravedno bio ignorisan od strane 'vladaoca dosovskog režima'."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading