Vljora kriva što im se smeje ceo svet, pa traže njenu smenu: Bes kipti među teroristima u lažnoj skupštini Kosova!

Autor: b92.rs, republika.rs

Vesti

21.02.2020

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanica Samoopredeljenja u takozvanoj skupštini Kosova izjavila je da bi Vljora Čitaku, ako je istina da Jamajka nije priznala ovu terorističku tvoreninu, trebalo da bude otpuštena.

RepublikaFoto: youtube.com/Georgetown Institute for Women, Peace & Security
Vljora Čitaku

Podsetimo, kosovski predsednik Hašim Tači je u četvrtak objavio na društvenim mrežama da je obavešten od kosovske ambasadorke Vljore Čitaku da je Jamajka priznala Kosovo kao suvereno i nezavisno.

Usledile su čestitke i izražavanje zahvalnosti, ali je već danas ta vest preokrenuta, odnosno ministarka spoljnih poslova Jamajke je, retvitujući Tačijev tvit, navela da Jamjka nikada nije priznala nezavisnost Kosova.

RepublikaFoto: twitter.com/Insajder_net
Vljora namagarčila celu takozvanu skupštinu terorističke države, i inače nepriznate u većem delu sveta

Poslanica Samoopredeljenja u Skupštini Kosova Fitore Pacoli, stoga, smatra da bi, ako je to istina, Vljora Čitaku - ambasadorka tzv. Kosova u SAD, trebalo odmah da podnese ostavku, prenela je prištinska Koha ditore.

Ona je istakla i da bi zbog takvih situacija trebalo da se "prečešljaju" kosovski ambasadori.

"Kosovu sada trebaju kompetentni, profesionalni i odgovorni ambasadori, zbog dobrobit države. Nisu nam potrebmi ambasadori koji donose lažne informacije. Ako je vest o priznavanju Kosova od strane Jamajke zaista lažna, ambasador Čitaku trebalo bi odmah da bude otpuštena", napisala je Fitore Pacoli na svom fejsbuk nalogu.

I gradonačelnik Prištine Špend Ahmeti postavio je pitanje odgovornosti. On je izjavio da je lansiranje lažne vesti da je Jamajka priznala tzv. Kosovo primer kako se, kaže, rade i mnogi drugi poslovi.

Ahmeti je na svom fejsbuk profilu napisao da su svi spremni da svojataju zasluge, a da niko ne preuzima odgovornost za greške.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading