Naše ministarstvo potvrdilo: Srbin koji se nalazi na kruzeru "Dajmond princes" će biti evakuisan danas!

Autor: Republika

Vesti

21.02.2020

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon iskrcavanja svih putnika sa broda "Diamond Princess", kompanija Princess Cruises danas je odobrila iskrcavanje i delu posade sa broda. Među njima se nalazi i jedan državljanin R. Srbije koji je juče testiran negativno na koronavirus i koji će biti evakuisan specijalnim letom koji je obezbedila Vlada Italije, planiranim za danas u 14 sati, saopštilo je Ministarstvo spolnih poslova.

RepublikaFoto: Ap photo
Foto: Ilustracija

Svi koji  budu evakuisani ovim specijalnim letom po povratku u Italiju moraju ostati u karantinu narednih 14 dana, bez obzira na ranije negativne rezultate testiranja na korona virus, navodi se u saopštenju.

Ambasada Republike Srbije u Tokiju, u saradnji sa kompanijom Princess Cruises, razmatra sve mogućnosti kako bi se i ostali državljani Srbije – članovi posade, čiji rezultati testiranja budu negativni, što pre izmestili sa broda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading