PREDSEDNIK NA SAJMU TURIZMA: Vučić posetio štand Kancelarije za KiM

Autor: kossev.info

Vesti

20.02.2020

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas štand Kancelarije za Kosovo i Metohiju na Medunarodnom Sajmu turizma u Beogradu.

RepublikaFoto: facebook.com/Kancelarija za Kosovo i Metohiju
Aleksandar Vučić na Sajmu turizma

Kako je navedeno na zvaničnoj fejsbuk stranici Kancelarije za KiM, Srbija, zahvaljujući inicijativi predsednika Vučića, na Kosovu i Metohiji realizuje 349 projekata čija vrednost iznosi više od 100 miliona evra.

Pored toga, obezbeđeno je i dodatnih 150 miliona evra za projekte koje je predsednik najavio u sveobuhvatnom planu razvoja "Srbija 2025".


- Jer borba za KiM je borba za svakog našeg čoveka na Kosovu i Metohiji - navedeno je na fejsbuku Kancelarije za KiM.


Kancelarija za Kosovo i Metohiju i ove godine, u saradnji sa jedinicama lokalne samouprave sa Kosova, učestvuje na Sajmu turizma, i predstavlja prirodne lepote i turistički potencijal opština Severna Mitrovica, Leposavić, Štrpce, Istok, Zubin Potok, Zvečan i Priština (Gračanica).

Takođe će, na 11. Međunarodnom sajmu vina, koji se održava u istom periodu, na svom štandu u hali 2, pomoći predstavljanje porodičnih vinarija sa podrucja opštine Orahovac.

Sajam turizma, pod sloganom "Put pod noge", počeo je danas i traje do nedelje, 23. februara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoi

20.02.2020 19:44

Svaka cast!