Dačić sa turskim ambasadorom Tanžu Bilgičom: Prošlogodišnja Erdoganova poseta je bila veoma značajna i korisna

Autor: Republika

Vesti

20.02.2020

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas ambasadora Republike Turske u Republici Srbiji Tanžu Bilgiča.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Tanžu Bilgič

Ambasador Bilgič je uručio ministru Dačiću pozivno pismo ministra inostranih poslova Republike Turske Mevluta Čavušoglua za učešće na prvom "Antalijskom diplomatskom forumu" pod nazivom "Diplomatija u digitalnom dobu" u Antaliji 27-29. marta 2020. godine koji se održava pod pokroviteljstvom predsednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdogana, a na inicijativu Ministarstva spoljnih poslova Republike Turske.  

Obostrano je ocenjeno da je prošlogodišnja oktobarska poseta predsednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdogana Republici Srbiji, u godini u kojoj je obeležena 140. godišnjica uspostavljanja diplomatskih odnosa dve zemlje, bila veoma značajna i korisna.    

Tokom današnjeg razgovora razmenjena su mišljenja i o najznačajnijim aspektima bilateralne saradnje, kao i načinima njenog unapređenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading