Mihajlovićeva obišla odbor SNS u Negotinu: Uradili smo mnogo, možemo još više

Autor: Tanjug

Vesti

19.02.2020

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović posetila je danas popodne opštinski odbor SNS-a u Negotinu i članovima stranke poručila da treba da budu ponosni na sve što je SNS uradio širom Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/M. NIKOLIĆ
Zorana Mihajlović

- Želim da vas pozdravim u ime našeg predsednika Aleksandra Vučića. Uradili smo mnogo prethodnih godina i na to treba da budemo ponosni. Ali, možemo još više da ponudimo građanima koji danas žive u uređenoj državi, koja je poštovana u Evropi i svetu - rekla je Mihajlovićeva.

Ona je članovima poručila da nemaju čega da se stide i da je tu da bi videla šta još može da uradi kako bi pomogla, a posebno se osvrnula na infrastrukturne projekte, rekavši da će sledeće godine početi izgradnja brzih saobraćajnica u Borskom okrugu, ka Golupcu, Donjem Milanovcu i Kladovu, dok će se ove godine raditi na pripremi projektno-tehničke dokumentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading