Slavica Đukić Dejanović: Za izjavu Boškovog saborca ne postoji adekvatna sankcija

Autor: Tanjug

Vesti

15.02.2020

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka zadužena u Vladi Srbije za demografiju i populacionu politiku Slavica Ðukić Dejanović poručila je ćerki predsednika Aleksandra Vučića da izdrži "bestijalne napade" na nju, a koji su, u stvari, upereni protiv politike njenog oca.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Slavica Đukić Dejanović

- Imam potrebu da se kao ćerka, majka, ali i baka obratim ćerki predsednika Aleksandra Vučića povodom monstruozne izjave upućene na njen račun i da je ohrabrim da izdrži ove bestiljalne napade koji su očigledno upereni protiv politike koju vodi njen otac, a koju najveći broj građana Srbije podržava - navela je u izjavi za javnost Ðukić Dejanovićeva.

Ona je istakla da pozicija deteta ničim ne bi smela da bude ugrožena i da napad na maloletno dete samo govori o nakaznosti duha kreatora ove izjave (Sibina Vukadinovića, za koga se navodi da je saradnik lidera Dveri Boška Obradovića).


- Induktori i inspiratori, politički protivnici Milicinog tate, kontinuiranim napadima na porodicu Vučić dokazuju da u političkoj areni neistomišljenici pribegavaju korišćenju različitih, pa i ekstremnih mera, ali ovakva izjava prevazilazi i to, i za nju ne postoji adekvatna sankcija - navela je ministarka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading