SERGEJ NAŠAO NOVU ŽRTVU! Trifunović uvredio Tatjanu Macuru: Lutko, tako se ide do Plavog mosta

Autor: kurir.rs, Republika

Vesti

14.02.2020

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i predstavnik PSG-a Sergej Trifunovič, izrazio je svoje nezadovoljstvo i zabrinutost povodom nove koalicije koja je oformljena na srpskoj političkoj sceni, ali to je uradio kroz uvrede upućene narodnoj poslanici Tatjani Macuri.

RepublikaFoto: youtube.com/agencija JUGpress
Sergej Trifunović

Komentarišući savez u koji su ušli Macura i Nenad Čanak , koji se do juče , blago rečeno, nisu podnosili, Sergej je napisao da je takav postupak vodi pravo do Plavog mosta, odnosno do mesta gde se okupljaju najjeftinije beogradske prostitutke.

On je rekao da je to prava slika i prilika srpske političke scene u Srbiji, ali komentari na njegov tvit su uglavnom negativni. Tviteraši mahom izražavaju nezadovoljstvo i neiznenađenost kod korisnika Sergejevim prostaklukom.

 

 

Podsetimo, Stranka moderne Srbije, čija je kopredsednica Tatjana Macura, narodna poslanica, Građanski demokratski forum, Slobodno Pančevo i Vojvođanski Front ( Liga socijaldemokrata Vojvodine, čiji je lider Nenad Čanak, Vojvođanska partija, Demokratski savez Hrvata u Vojvodini, Liberalno demokratski pokret Vojvodine, Zajedno za Vojvodinu, Crnogorska partija, Rumunska partija, Forum V21), sastali su se u Kragujevcu i razgovarali o evropskom putu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kalaba

16.02.2020 12:06

A Sergej će ispod plavog mosta.