OVI LJUDI NEMAJU GRANICU! Zelenovićevi saborci kidušu na dame: Podmladak Zajedno za Srbiju brutalno izvređao simpatizerke SNS

Autor: Republika

Vesti

14.02.2020

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mizogonija - mržnja prema ženama - koja je posle niza ispada zvaničnika opozicionih lidera postala i zvanična ideologija Saveza za Srbiju, dobila je svoj najekstremniji oblik, otkriva Republika.rs. Za to se pobrinuo podmladak stranke Nebojše Zelenovića koji je na društvenim mrežama pokrenuo hajku protiv četiri mlade devojke, pristalice Srpske napredne stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nebojša Zelenović

Naime, ispod fotografije ove četiri devojke Zelenovićeve pristalice ostavile su čitav niz vulgarnih i besrpizornih komentara i uvrede koje "pas maslom ne bi pojeo", a koje Republika.rs neće objaviti iz poštovanja prema mladim devojkama, njihovim porodicama i prijateljima.

Ono što, pak, možemo da konstatujemo, je da je deo uvreda koji im je upućen na tragu onoga što su mnoge dame iz SNS već osetile na svojoj koži.

Podsetimo se, lider Dveri Boško Obradović udario je u Skupštini predsednicu parlamenta Maju Gojković, a njegovi huligani napali su i prebili novinarku TV Pink Gocu Uzelac. 

 

 

Pored toga, Obradovićev saborac Janko Veselinović pisao je na Tviteru da premijerki Srbiji Ani Brnabić treba da "pokažu crnci". Da sve ima oblik patologije svedoče i poslednji napadi na ženu iz sopstvenih redova - Gordanu Čomić, koja je bila izložena verbalnom linču samo zato što je prekinula bojkot Skupštine i parlamentu obrazlagala amandman koji se tiče uprava položaja žena.

Pri tom, ono što treba imati na umu, i pored gotovo svakodnevnih ispada, lideri SZS nikada se nisu izvinili niti osudili bilo koji postupak koji je bio uperen protiv pripadnica nežnijeg pola.

A ćutanje nije ništa drugo nego odobravanje. A to je nedopustivo u društvu koje hoće da bude demokratsko i civilizovano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading