Mihajlovićeva: Šešelj je "džuboks vojvoda"

Autor: Tanjug

Vesti

10.02.2020

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović kaže da je "ponosna" što je Vojislav Šešelj i njoj posvetio jednu knjigu, među svima o kojima je pisao i nazvala ge je "džuboks vojvodom" upitana da komentariše njegovo ponašanje.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ/ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Zorana Mihajlović / Vojislav Šešelj

Na pitanje N1 kako komentariše Šešeljeve tvitove, kometare i govor mržnje na njen računsvoju knjigu "Privilegovani američki špijun Zorana Mihajlović", koju je sinoć predstavio u u jednoj emisiji, te da li treba da reaguje tužilaštvo i ko po njenom mišljenju treba uopšte da reaguje, Mihajlović je rekla: "To je prva knjiga posvećena meni. Lično sam posebno ponosna kada se nađem u svim onim knjigama koje je Šešelj pisao, pošto je pisao i o Ðinđiću, Koštunici, Nikoliću, o Vučiću čak tri knjige i o raznim drugim ljudima".

Navela je i da "koliko god Šešelj pisao, radio i govorio, postoje ljudi koji će uvek da ga podsete da sve što je ostalo iza SRS jesu bile ruševine i suze".

- Tako da idu izbori, videćemo kako će građani da ocene rad svake političke stranke, pa i te stranke (SRS) - kazala je Mihajlovićeva.

Upitana smatra li da Šešelj to sve radi po diktatu nekog od njenih kolega iz Vade Srbije, Mihajlović je kazala da to ne može da komentariše.

- Sve što mogu da kažem jeste da ga zovem ''džubok vojvoda'' - rekla je Mihajlovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
miki

10.02.2020 13:03

Tuži ga ako laže.