Pun mu "klinac" Šiptara: Grenel oduvao Veseljija na Tviteru

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

08.02.2020

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalni predstavnik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel poručio je danas Kadriju Veseljiju da će mu rado objasniti zašto SAD podržavaju ukidanje taksi.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Tekst potpisa

- Rado ću razgovarati s vama bilo kada i objasniti vam zašto Sjedinjene Američke Države misle da bi trebalo odmah da podržite ukidanje takse od 100 odsto - napisao je Grenel na Tviter profilu, odgovarajući na prethodni tvit Veseljija koji se juče obratio Grenelu rečima da je novi kosovski premijer Aljbin Kurti lažov i da je zabrinut sam zbog žurbe nove vlade da se pozabavi pitanjem taksi.

 

 

- Dragi ambasadore, Aljbin je lažov! Moj predlog o taksama je veoma jasan od januara 2019. godine. Aljbin ga nije podržao i vodio je kampanju protiv toga. Zabrinut sam zbog žurbe nove vlade da se pozabavi tim pitanjem bez konkretnog plana kojim se na prvo mesto stavljaju najbolji interesi Kosova -naveo je Veselji na Tviteru.

 

 

Grenel je prethodno, reagujući na izjavu Veseljija da Priština ne treba da ispuni zahtev Srbije i ukine takse, poručio da je ukidanje taksi zahtev SAD.

- Kadri, Sjedinjene Države traže da Kosovo ukine stopostotno uvećane takse. To šteti Kosovu i sprečava preduzeća da otvaraju nova radna mesta. Aljbin je tu u pravu - napisao je Grenel Veseljiju, koji je sada u opoziciji.

Veselji je juče napisao na svom Fejsbuk profilu da je zabrinut zbog "Kurtijeve preterane žurbe da ispuni zahtev Srbije".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading