Kena: Kandidat Demokrata za predsednika agent KGB-a

Autor: Republika

Vesti

08.02.2020

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik DS Radoslav Milojičić Kena tvrdi da su pojedini funkcioneri Saveza za Srbiju početkom sedmice obilazili odbore na lokalu i ubeđivali ih da izađu na lokalne izbore.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Radoslav Milojičić Kena

- Prošle subote smo opet, posle šest meseci, doneli još jednom odluku o bojkotu, a u ponedeljak su se jedan od lidera Saveza za Srbiju i potpredsednik Demokratske stranke uputili po Srbiji i ubeđivali odbore da izađu na lokalne izbore. Išli su u Niš, Kragujevac, Vojvodinu... - ispričao je Milojičić.

Dodajući da nisu bitna imena, već je suština da se stvara potpuna konfuzija, Milojičić je otkrio i šta se dešava iza kulisa:

- Imate članove koji su protiv bojkota, a deo su Saveza za Srbiju. Drugi su za bojkot u istom savezu, a treći planiraju da Mlađa Đorđević, agent KGB, bude predsednički kandidat na sledećim izborima.

Prema Milojičićevim rečima, "vreme je da se menja trener".

RepublikaFoto: youtube.com/Naša Srbija
Mlađan Đorđević

- DS, nažalost, služi za potkusurivanje u SZS. Lutovac nema harizmu, nema elokvenciju, nema hrabrosti, nema znanja da se suprotstavi Bošku Obradoviću i Mlađi Đorđeviću u SZS - zaključio je Milojičić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

08.02.2020 15:05

Vi žuti prevaranti ste unazadili naciju za vreme svoje vladavine i vreme je da nesranete sa političke scene,jer vi ste sve drugo samo niste demokrate.