(VIDEO) Jutarnji trening Palme: Uzdiže duh, pa telo bude jače

Autor:

Vesti

04.02.2020

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politika je delatnost koja zahteva britak um koji u svakom trenutku mora da najbrže moguće iznađe najbolje rešenje. Jedan od najboljih načina da se misli fokusiraju i funkcionišu što bolje jeste bavljenje fizičkom aktivnošću, a naročito borilačkim veštinama.

RepublikaFoto: Republika
Palma tokom jutarnjeg treninga

Ovo dokazuje i Dragan Marković Palma, političar koji već dugi niz godina aktivno učestvuje na našoj javnoj sceni.

Sasvim je sigurno da bez dobre fizičke pripreme i redovnih jutarnjih treninga ne bi bilo ni toliko aktivnosti Dragana Markovića, koji se svojski trudi da obezbedi bolji život građanima Srbije, a naročito njegovim sugrađanima iz Jagodine, koji za njega uvek imaju reči hvale. Ali, ne samo oni, gde god se pojavi u svetu, Palma pokupi brojne simpatije kako zvaničnika, tako i običnih ljudi.

Harizma nije nešto što se dobija, već nešto što se stiče napornim radom. Jutarnji treninzi Dragana Markovića Palme su osmišljeni tako, da uz veliko zalaganje, jačaju telo i uzdižu duh.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading