Jugović: Zakon o lustraciji oteraće Đilasa i Jeremića sa političke scene

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

01.02.2020

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović ocenio je danas da se Zakonu o lustraciji, za koji se zalaže lider Dveri Boško Obradović, najviše se raduju simpatizeri SNS, jer bi ovim zakonom trajno sa političke scene bili udaljeni Dragan Đilas i Vuk Jeremić.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Bratislav Jugović

- Jedan, zato što je pljačkom RTS-a stekao nepristojno bogatstvo koje se meri stotinama miliona evra, a drugi zato što je na perfidan način učestvovao u stvaranju takozvane kosovske nezavisnosti - naveo je Jugović i saopštenju.

Prema njegovim rečima, Obradović zakonom o lustraciji ne bi bio obuhvaćen, zato što je uneo kamen za kupus u Skupštinu Srbije, ali bi se sasvim sigurno preispitivali njegovi motivi saradnje sa tajkunom Draganom Đilasom i "najgorim ministrom u istoriji Srbije" Vukom Jeremićem.

- Svedoci u postupku protiv Boška Obradovića bi bili njegovi saborci koji su stvarali patriotski organizaciju Dveri, a koje je on oterao svojom odlukom da Dverima upravljaju moćnici koji su pljačkaškim privatizacijama uništavali Srbiju, razoružavali vojsku i urušavali integritet Republike Srbije na teritoriji Kosova i Metohije - zaključio je Jugović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading