ČARKE I NA DESNICI! Maršićanin proziva Šapića

Autor: Republika

Vesti

29.01.2020

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka Pokreta "1 od 5 miliona" da izađe na redovne parlamentarne izbore do temelja je prodrmala političku scenu i na desnici i na levici. Upravo ova odluka bila je povod i da funkcioner DSS Dragan Maršićanin prozove nesuđenog koalicionog partnera i predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ/S. RADOVANOVIĆ
Šapić i Maršićanin

- Najveća korist od vođa neidentifikovane grupe "1 od 5 miliona" jeste što su politički cirkus podigli na viši nivo, pa se sada očekuje samo da se pojave još i slonovi sa sve trenerom koji će da se predstavi kao SPASilac Srbije - naveo je Maršićanin jasno aludirajući na Šapićev pokret SPAS.

Inače, DSS i Šapić dugo su vodili pregovore o mogućoj predizbornoj koaliciji, ali dogovor na kraju nije postignut.

Podsetimo, odluka "1 od 5 miliona" i u utorak je izazvala brojne reakcije, a najglasniji u osudi te odluke bio je predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, koji je nekadašnjim saborcima poručio da od njega imaju "kofu go*ana".

O tome je Republika već pisala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading