Palma: Da li je sinoćno prebijanje Srbina u Podgorici slikovit čin svečanog otvaranja turističke sezone u Crnoj Gori?!

Autor: Republika

Vesti

28.01.2020

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom sinoćnog brutalnog prebijanja mladića srpske nacionalnosti u centru Podgorice, samo zato što je Srbin i drugačijeg mišljenja, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma je pitao vlast u Crnoj Gori da li je na taj način svečano otvorena turistička sezona u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dragan Marković Palma

- Da li je prebijanje mladića srpske nacionalnosti slikoviti čin svečanog otvaranja turističke sezone u Crnoj Gori. Očigledno je da politika koja se vodi u Crnoj Gori je  politika mržnje prema Srbiji i svemu što u Crnoj Gori ima bilo kakav predznak srpskog. Direktna posledica takve politike mržnje jeste sinoćno prebijanje mladića srpske nacionalnosti u centru Podgorice od strane gomile ostrašćenih mladića, očigledno zavedenih takvom politikom. Uriniranje po srpskoj trobojci je slikovit primer koju količinu mržnje je prouzrokovala takva politika vlasti u Crnoj Gori. Ja  još uvek mislim da bratski crnogorski narod ne misli onako kako misli Milo Đukanović i da narod u Crnoj Gori treba da podigne svoj glas protiv pokušaja otimanja imovine Srpske pravoslavne crkve i protiv napada na građane srpske nacionalnosti u Crnoj Gori.

Pitam se da li je čin prebijanja Srbina  u Podgorici signal građanima Srbije da nisu više poželjni kao turisti na crnogorskom primorju i poruka šta im se može desiti tokom letovanja, kako većina u Srbiji misli, u bratskoj Crnoj Gori.  Građanima Srbije poručujem da ne pružaju priliku onoj manjini u Crnoj Gori koja mrzi Srbe i srpski narod da im tokom letovanja prirede ono što je sinoć doživeo mladić u centru Podgorice samo zato što je Srbin i što je drugačijeg mišljenja - izjavio je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

28.01.2020 16:08

Grčka i Turska su primer za letovanje. Da se svi na njih ugledaju.