I ORLIĆ DEMANTOVAO NEBULOZE STEFANOVIĆA: Niti sam ikada imao stan na Vračaru, niti sam prodao stan Biljani Popović Ivković!

Autor: Tanjug

Vesti

24.01.2020

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom tvrdnji potpredsednika SSP-a Borka Stefanovića danas se oglasio i Slobodan Orlić koji je negirao ne samo da je prodao državnoj sekretarki MUP-a Biljani Popović Ivković stan na Vračaru, nego da je ikada i posedovao stan u ovoj beogradskoj opštini.

RepublikaFoto: Tanjug
Lupio i ostao živ: Borko Stefanović

- Dugo sam se bavio politikom i mislim da o njoj dosta znam. Ali do sada nisam imao slučaj da neko u jednoj rečenici izgovori više laži, nego što ta rečenica ima reči. Dakle, nikada nisam imao stan na Vračaru, nikada nisam imao stan od 200 kvadrata i nikada nisam prodao stan Biljani Popović Ivković - naveo je Orlić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

On je u izjavi odgovorio i na druge Stefanovićeve tvrdnje.

- Takođe, nisam partner Gorana Veselinovića, već zaposlen kao direktor u njegovoj firmi "Right", a čiji je on jedini vlasnik. Ako Borko Stefanović tu razliku razume. Želim da kažem i da moje ime nije Boban, već Slobodan Orlić. Boban sam samo za prijatelje - poručio je Orlić Borku Stefanoviću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mrmot

24.01.2020 17:39

Ovako se ne ponašaju odgovorni političari. Šta misle da će da postignu sa ovim lažima?

M Novosel

25.01.2020 06:52

@Mrmot - Mrmot:Oni koji nemaju ozbiljan politički program, oni se služe sa lažima.

Mia

24.01.2020 21:35

U sve opozicione lazi su kratke noge !Svaki pokusaj Stefanovica i njemu slicnih da kompromituju ljude iz SNS-a se uvek zavrsi bez uspeha,jer su uvek demantovani istinom,na njihovu zalost.

Stršljen

24.01.2020 22:58

To je bar lako,u katastar da se proveri,pa će mo znati ko laže.