(FOTO) Ovo su napadnuti medicinari kraljevačkog Doma zdravlja: Na radnom mestu preživeli horor - žandarm ih udarao u glavu i stomak

Autor:

Vesti

24.01.2020

11:03 >> 11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar sastao se danas sa Mihajlom Jovićem i Aleksandrom Sićevićem, zdravstvenim radnicima iz kraljevačkog Doma zdravlja koji su nedavno brutalno fizički napadnuti na svojim radnim mestima, i dr Mirjanom Krčevinac, direktorom ove zdravstvene ustanove.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Zlatibor Lončar

Tom prilikom, ministar Lončar iskazao je punu podršku zdravstvenim radnicima istakavši da su napadi na medicinare nedopustivi i da ih država neće tolerisati.

RepublikaFoto: Ministarstvo zdravlja
Medicinari se sastali sa ministrom zdravlja

- Zdravstveni radnici svakoga dana maksimalno posvećeno i odgovorno obavljaju najvažniji posao- brinu o zdravlju naše dece, naših najmilijih, pri tome počesto zapostavljajući i svoje sopstvene porodice. Stoga je svaki vid napada na njih krajnje nehuman i apsolutno nedopustiv čin. Ispratićemo ovaj slučaj do kraja, i apelujemo na nadležne organe da počinioca adekvatno kazne. Takođe, insistiraćemo , kao Ministarstvo, da se kazne za ovakva dela maksimalno pooštre, jer ne želimo da se ovakve stvari ikada ponove - istakao je Lončar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

24.01.2020 13:02

Žandarm navikao da bije narod. Tako su ga naučili. Bije na poslu, bije posle posla, bije kod kuće. Nekažnjeno.