Balša ne želi više da vidi Boškića: Sad je kraj! Obradović da se izbaci iz Saveza za Srbiju

Autor:

Vesti

19.01.2020

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Balša Božović, poslanik Demokratske stranke, zahteva da se lider Dveri Boško Obradović hitno izbaci iz Saveza za Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Balža Božović

On se danas oglasio na društvenoj mreži Tviter, gde je konstatovao da je situacija sa Obradovićem odavno trebalo da bude rešena i da svemu treba da dođe kraj.

- Ovo je kap koja je prelila čašu. Demokratska stranka treba da zahteva da se Boško Obradović pod hitno izbaci iz @SavezZaSRB ili da Demokratska stranka odmah napusti isti! Odavno je trebalo ovo da rešimo. Sad je kraj. - Napisao je Balša Božović.

Povod za ovakvu reakciju bio je tvit Boška Obradovića u kojem je napao Dragoljuba Mićunovića, jednog od osnivača i dugogodišnjeg člana Demokraste stranke, kao i predsednika političkog saveta ove partije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marija

19.01.2020 13:26

Kakav savez za Srbiju to je savez za raspad Srbije i oni sami izmedju sebe raspasce se.

Odgovori 12 0
Marko

19.01.2020 14:03

Kakav Savez, kakvi bakrači. Vidite koliko se sad svađaju dok su opozicija. Zamislite da dođu na vlast, pa stolice bi letele i glave bi pucale da se izbore za fotelje.