Stefanović stavio tačku na glasine o sukobu u SNS! Jedina struja kojoj pripadam je Vučić

Autor:

Vesti

16.01.2020

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova i član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović izjavio je da je jedina politička struja kojoj pripada "struja Aleksandar Vučić" i dodao da bi "u roku od tri sekunde" podneo ostavku ukoliko bi predsednik Srbije rekao da on više ne treba da bude na toj funkciji.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Stefanović

Gostujući na televiziji Hepi, Stefanović je izjavio da je u politiku ušao sa iskrenom idejom da pomogne Aleksandru Vučiću i naglasio da je ponosan na rezultate koje je Vučić postigao za Srbiju.

- Jedina struja kojoj sam u političkom životu pripadao i pripadam danas je "struja Aleksandar Vučić" i uvek sam govorio: gde Vučić, tu i ja. Da sutra kaže: "Nebojša, ne treba više da radiš taj posao", trebalo bi mi tri sekunde da podnesem ostavku - rekao je Stefanović upitan o navodima opozicije da postoje sukobi u SNS i "veliki obračun" između Stefanovića i Vučića.

ĐILASOVE BUDALAŠTINE

Stefanović je navode dela opozicije koji je, kako kaže, predugo bio na vlasti i naneo ogromnu štetu državi nazvao budalaštinama koje Dragan Đilas i njegovi saradnici potežu kad god nema ideju šta da novo da kažu građanima i ponovo ih obmanu.

- Kad iscrpite bunar laži i više nemate ideju šta biste rekli građanima, onda izmišljate kako u SNS postoje nekakvi problemi, da bi ste pričali bilo šta - naveo je Stefanović.

Stefanović: Kada ste deo tima, onda radite za tim, a ne za sebe

Ponovio je da je ponosan na rezultate koje je postigao kao ministar policije i naglasio da to ne bi uspeo da nije imao Vučićevu podršku i kao premijera i kao predsednika države.

- Kada ste deo tima, onda radite za tim, a ne za sebe. A mnogi koji počinju od sebe imaju takve autoprojekcije. Iza toga su sukobi na relaciji Đilas - Jeremić - Obradović, to je borba oko plena i to je problem kod njih - ocenio je Stefanović.

KASNI DVE DECENIJE

Komentarišući plan "Srbija 2020", koji je predstavio predsednik Stranke slobode i pravde, Stefanović je kazao da su "zakasnili samo 20 godina" i upitao zašto to nisu primenili dok su bili na vlasti.

- Podsećam da se sete obećanja o akcijama od 1.000 evra, samo da pobede na izborima. Dinkić je priznao da je to rekao da bi Tadić pobedio na izborima 2008. godine - zaključio je Stefanović.

Prema njegovim rečima, Đilas je to rekao jer, kako kaže, vidi da je zahvaljujući Vučićevoj politici prosečna plata danas oko 510 evra, dok je u vreme Đilasa bila oko 300 evra.

- Kako to nije bila ponižavajuća plata? Plata lekara specijaliste je u njegovo vreme bila 50.000 dinara, a Đilas tada nije rekao da mu je ispod časti da bude deo vlasti, gradonačelnik i zamenik predsednika DS - naglasio je Stefanović.

Inače, u programu "Srbija 2020" stoji, između ostalog, da bi početna plata lekara bila 1.000 evra, nastavnika 700 evra, vaspitačica 700 evra, medicinskih sestara i tehničara 600 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading