Miletić: U Crnoj Gori ne jenjava RASRBLJAVANJE

Autor: Republika

Vesti

16.01.2020

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije, povodom situacije u Crnoj Gori ističe da u toj susednoj državi ne jenjava sprovođenje rasrbljavanja.

RepublikaFoto: Tanjug
Dejan Miletić

- To je neprestana tendencija da se sve srpsko izbriše sa prostora Crne Gore. Da li će naći saveznika u Amfilohiju ili u nekom drugom, Đukanović ne bira sredstva. To ne bi smelo da se dopusti ni u kom slučaju. Ne treba ni u jednom sekundu pomisliti da će Milo Đukanović odustati od ideje rasrbljavanja Crne Gore i to je ono što neprestano naši predstavnici bilo u Crkvi bilo u Crnoj Gori moraju da imaju u vidu i tako da se ponašaju ne dozvoljavajući nikakvu manipulaciju - navodi Miletić za Srpski telegraf.

- Milo Đukanović je uvek sklon manipulacijama i korupcijama i svim prljavim metodama kako bi izgurao svoje interese, a često i interese spoljnih faktora. Da ne treba to dozvoliti, ukazao je na to i predsednik Vučić, ali na to ukazuju i zdrava pamet i dosadašnje iskustvo – dodaje Miletić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading