Ministarka se šetka, a u njenom resoru totalni haos: Zorana se fotka dok radnici rintaju 14 sati!

Autor:

Vesti

11.01.2020

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović umislila da je nedodirljiva! Dok se ona šetka i slika po gradilištima kiteći se zaslugama predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u njenom resoru vlada potpuni haos i javašluk.

Foto: facebook.com/Zorana Mihajlović
Zorana Mihajlović

Naime, kako saznaje Srpski telegraf, kod Pančeva je nedavno za dlaku izbegnuta velika tragedija kada su dvojica mašinovođa koji su bez prekida radili 14 sati tokom vožnje teretne kompozicije zaspali za upravljačem. Oni su, prema saznanjima našeg lista, bez zaustavljanja prošli pored dva signala i četiri putna prelaza, ugrozivši svoje glave, koje su samo pukom srećom ostale i dalje na njihovim ramenima.

PROBUDILI IH MOBILNIM

Tragediju su sprečili otpravnici vozova koji su mašinovođe uporno pozivali mobilnim telefonom sve dok se oni nisu probudili.

Mihajlovićeva bez odgovora

Pitanja o događaju kod Pančeva u kojem su vozovođe mogle da plate glavom Srpski telegraf je poslao mejlom ministarki Mihajlović, ali nam ona nije dostavila odgovore na naša pitanja, osim što nam je iz kabineta rečeno da se za sve obratimo preduzeću "Srbija Kargo".

Ovim povodom u Društvu za železnički prevoz robe "Srbija Kargo" rekli su nam da su upoznati sa navedenim slučajem i da je angažovana Komisija za isleđivanje nezgoda i nesreća, koja će utvrditi sve činjenice i razloge koji su doveli do ovog događaja, u kojem su zamalo stradala dvojica mašinovođa.

- Moramo da napomenemo da nije bilo nikakvih posledica. Ono što možemo da iznesemo u javnost, pre okončanja istrage, jeste da posedujemo zvanične izjave učesnika u ovom događaju, odnosno da mašinovođe ni u jednom trenutku nisu prijavile da se ne osećaju psihofizički sposobni za završetak smene, tj. za upravljanje vučnim vozilom - rekli su u "Srbija Kargo" za Srpski telegraf.

Iz ovoga proizilazi da se to što je tragedija izbegnuta može smatrati srećnom okolnošću, dok će posle svega odgovornost najverovatnije snositi radnici, a ne v. d. generalnog direktora "Srbija Kargo" Dušan Garibović ili nedajbože ministarka Mihajlović, u čijoj je nadležnosti čitav železnički saobraćaj naše zemlje.

Podsetimo da se Mihajlovićeva u javnim nastupima često hvali kako je ona zaslužna za izgradnju auto-puteva širom Srbije, pa sve zasluge o tom delu svog resora pripisuje isključivo sebi. Na gradilištima se ona pojavljuje skockana od glave do pete samo kad treba da se slika kako bi u javnosti održala utisak svoje neprikosnovenosti i nezamenljivosti.

Voli da se razmeće

Zorana Mihajlović se često na javnim događajima pojavljuje sa preskupim, firmiranim torbama, koje umeju da koštaju i po nekoliko prosečnih plata u Srbiji. Kada joj je jednom prilikom skrenuta pažnja da to ne čini, ona je arogantno odgovorila da torbe ne nosi u kampanji, kada se, kako je istakla, susreće sa običnim svetom.

U SNS ZNAJU ČIME SE BAVI

Međutim, svako unutar SNS odlično zna koliko zasluga u svemu, pa i tome čime se bavi ministarka, pripadaju predsedniku Vučiću, kaže za Srpski telegraf poslanik Vladimir Đukanović.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vladimir Đukanović

- Da se razumemo, jasno je kao dan da niko od ovih ministara, pa ni ministarka Mihajlović, ne bi mogli da urade apsolutno ništa bez predsednika Vučića. On je taj koji je obezbedio sredstva za izgradnju auto-puteva, svojim imenom i integritetom stao iza ovih poslova i auto-putevi su urađeni zahvaljujući njemu, a ne Zorani - navodi Đukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading