Potpredsednik Narodne skupštine Srbije za naš list: U ovo vreme pre 12 meseci bio sam mrtav

Autor: I. Žigić

Vesti

08.01.2020

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Milićević, potpredsednik Narodne skupštine Srbije i SPS, Novu godinu i Božić dočekao je nasmejan i raspoložen sa najbližima u porodičnom domu. To, naravno, za sve nas nije neuobičajena situacija, ali imajući u vidu da se prošle godine u isto vreme Milićević u bolnici borio za život nakon teške saobraćajne nesreće, jasno je da su za njega ovi dani i te kako simbolični.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Đorđe Milićević pobedio sve nedaće

Sama činjenica da je živ, zdrav i okružen ljudima koje voli dovoljna je, kaže za naš list, da mu srce bude puno.

- Ništa više niti lepše ne mogu da poželim - poručuje Milićević.

Dodaje da više ne dozvoljava da žurba, stres i svakodnevne obaveze utiču na njega i porodicu.

- Jedva sam preživeo i sada me stvari koje su mi ranije oduzimale dosta energije i činile me uznemirenim ne dotiču ni izbliza kao nekada. Jednostavno, nauči čovek da ceni i sebe i svoje najbliskije - iskren je Milićević.

RepublikaFoto: Republika
Milićeviću život visio o koncu

Dok razgovaramo, društvo mu prave roditelji, rođeni brat, supruga Vesna, ćerka Iva, tašta, Ivine sestre od ujaka i, naravno, neizostavni član familije Milićević - pas Tedi.

- Svi oni su mi bili velika podrška i pomoć tokom oporavka nakon saobraćajne nezgode - zaključio je Milićević.

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći u novembru 2018. Milićević je zadobio teške unutrašnje povrede, zbog čega je imao dve ozbiljne operacije i čak dva meseca bio u komi. Kako je ranije ispričao, bio je bukvalno presečen napola, u predelu struka, u toj meri da su čak i lekari govorili da retko ko preživi takve povrede, uprkos njihovom najvećem trudu. Srećom, naš sagovornik je dobio tu bitku, a ove godine je 1. novembar proslavio kao svoj drugi rođendan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading