Dačić čestitao Božić patrijarhu, sveštenstvu i vernicima

Autor: Tanjug

Vesti

06.01.2020

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je Božić patrijarhu srpskom Irineju, crkvenim velikodostojnicima i građanima koji praznik slave po Julijanskom kalendaru.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ivica Dačić

- U ime Ministarstva spoljnih poslova i u svoje lično ime zadovoljstvo mi je da Vama, sveštenstvu, monaštvu i svim pravoslavnim vernicima koji Božić slave po Julijanskom kalendaru, uputim srdačne čestitke uz iskrenu želju da Božić proslavimo u miru, spokoju, zdravlju i radosti u krugu svojih najbližih i najdražih - poručio je Dačić i dodao:

- Neka nas praznik Hristovog rođenja osnaži u zajedništvu i učvrsti našu nadu i veru u trajne ljudske vrednosti - uzajamno uvažavanje, poštovanje, praštanje i razumevanje različitosti.

Dačić, kaže, da veruje da će nam tolerancija i mir dati snage da prevaziđemo razlike među nama i da jedinstveno stanemo u odbranu temeljnih vrednosti koje su osnova našeg društva i države.


- Mir Božiji, Hristos se rodi! - poručio je Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
KPCTA

09.01.2020 10:32

Мир божји, Христос се роди!