Kostreš odgovorio Sergeju: Kako da vodiš Srbiju s toliko mržnje i ostrašćenosti?!

Autor: Tanjug

Vesti

06.01.2020

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider PSG Sergej Trifunović na društvenim mrežama je ponovo objavio uvredljiv komentar na račun predsednika LSV Nenada Čanka, i migranata, a generalni sekretar Lige Bojan Kostreš pita ga tim povodom - kako misli da bude lider građanske Srbije sa takvim porukama mržnje i ostrašćenosti.

RepublikaFoto: Tanjug/J.PAP/R. PRELIĆ

Trifunović je, naime, okačio fotografiju na kojoj dva mladića afričkog porekla nose, a ispod nje je napisao: " Imigranti oteli Nenada Čanka".

"Jezivo je i nedopustivo da bilo ko danas u Srbiji šalje takvu poruku mržnje u kojoj su migranti crni i vrlo verovatno lopovi, a politički neistomišljenici zaklane debele svinje, ocenjuje Kostreš u izjavi za Tanjug.


"Ne razumem kako gospodin Trifunović sa ovakvim porukama želi da bude jedan od lidera građanske Srbije", primećuje Kostreš i dodaje da "ostrašćenost, mržnja i uvrede nisu poruka koju birači očekuju".

Birači, prema njegovim rečima, očekuju rešenja kako pobediti nacionalizam i centralizam i kako dati alternativu nacionalističkoj, proruskoj, samoproklamovanoj "pravoj" opiziciji.

Kostreš se nada, kako ističe, da će i ostali akteri na građanskoj strani političke scene poslati poruku da su ovakve stvari nedopustive i neprihvatljive.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading