MRZITELJI RUŠE I NA BADNJI DAN: Razbijena stakla na mesnim odborima SNS u Novom Sadu

Autor: Republika

Vesti

06.01.2020

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stakla na prostorijama mesnih odbora Srpske napredne stranke na Podbari i u Centru 2 noćas su razbijena.

RepublikaFoto: GO SNS NOVI SAD

Vandali su očigledno delovali sinhronizovano i to na Badnji dan, jedan od najvećih pravoslavnih praznika, svojim delima šire mržnju. Uvereni smo da su vandali današnji dan namerno izabrali kako bi građanima Novog Sada i članovima Srpske napredne stranke pokvarili praznično raspoloženje.

Ovim činom podsetili su nas i na tragične dane srpskog naroda u NDH iz Drugog svetskog rata, gde su najveći zločini počinjeni upravo na Badnji dan i Božić.

Foto: GO SNS NOVI SAD

Znajući da će na predstojećim izborima cenzus za njih predstavljati mislenu imenicu, a u nemoći da na ulici osvoje vlast, ponovo su posegnuli za najprimitivnijim metodama delovanja kojima su očigledno skloni.

Foto: GO SNS NOVI SAD

Gradski odbor Srpske napredne stranke uveren je da će policija i ovog puta profesionalno obaviti posao, vandale privesti pravdi, kao i da ovaj incident neće pokvariti prazničnu atmosferu u Srpskoj Atini.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading