Šabački naprednjaci: Zelenović iznosi najbrutalnije laži na račun SNS-a!

Autor: Republika

Vesti

30.12.2019

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor SNS Šabac kritikovao je danas gradonačelnika Šapca Nebojšu Zelenovića zbog, kako navode, najbrutalnijih laži i neosnovanih optužbi na račun srpskih naprednjaka, a posebno na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Za Zelenovića kažu da je "dokazani otimač para građana Šapca".

- Gradski odbor SNS u Šapcu smatra krajnje nemoralnim da upravo Zelenović, koji je osuđen zbog krađe pet miliona evra od svojih sugrađana, govori o ekonomiji i još se usuđuje da kritikuje rezultate ekonomskih reformi u Srbiji, koje su inače priznate i pozitivno ocenjene od strane svih relevantnih finasijskih institucija u svetu - navode u saopštenju šabački naprednjaci.

Podsetili su na, kako kažu, poslednje u nizu, priznanje Svetske banke, čiji su predstavnici, pre samo nekoliko dana u razgovoru sa predsednikom Vučićem, ponovo istakli da su uspešno sprovedene reforme u Srbiji donele odlične rezultate, kao i da su mere fiskalne konsolidacije stvorile osnov za dalji ubrzani rast srpske privrede.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

- O radu predsednika Vučića izjašnjavaju se svetski kredibilne međunarodne institucije, a o radu Nebojše Zelenovića Viši sud u Šapcu, koji ga je osudio za mahinacije novcem iz budžeta grada. Zato Zelenović izmišlja i laže - poručuju u saopštenju.

Za Zelenovića kažu da on samo sledi put svog mentora Dragana Ðilasa, koji je poznat kao "najgori gradonačelnik u istoriji Beograda".

- Tako i Zelenović po ugledu na svog učitelja, već zaslužuje titulu najgoreg gradonačelnika u istoriji Šapca - navode naprednjaci Šapca.

Kažu i da Šapčani ove godine ostaju bez organizovanog dočeka Nove godine, jer će Zelenović u pokušaju da se predstavi kao veliki humanitarac, novac namenjen za doček uplatiti u humanitarne svrhe.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nebojša Zelenović

- Ova, na prvi pogled, humana ideja govori, između ostalog, upravo o nedomaćinskom poslovanju gradskom kućom. Jer, da ume da radi svoj posao novac za obe stvari bio bi predviđen gradskim budžetom, a ne bi zavisio od njegovih dnevnopolitičkih potreba i želje da ga javnost vidi kao dobrotvora, a ne kao lopova - piše u saopštenju.

Kažu da Zelenović, kada je odlučio da ošteti građane za pet miliona evra, nije razmišljao o bolesnoj deci iza koje sada beskrupulozno želi da sakrije sopstveni lopovluk.

- Još veće licemerje je da vlast koja Šabac drži u zatočeništvu već 20 godina, ovih dana, svega nekoliko meseci pre izbora, počinje da priključuje na vodovodnu i kanalizacionu mrežu domaćinstva u kojima žive osobe sa smetnjama u razvoju. Ni lažne humanitarne aktivnosti, ni plaćena kampanja protiv predsednika Vučića, više ne mogu da prevare narod - smatraju šabački naprednjaci.

Navode da je Zelenoviću još samo preostalo da nastavi učešće u propalim protestima i da putuje u Brisel gde poziva Evropu da interveniše u rušenju predsednika Srbije.

- Pa neka nastavi, ako ga nije sramota - zaključuju u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

30.12.2019 16:19

Politika Zelenovića ide silaznom putanjom.