Krušik: Laži o našem poslovanju nanose nepopravljivu štetu

Autor:

Vesti

27.12.2019

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holding-kompanija Krušik saopštila je juče da su tvrdnje o navodnim zloupotrebama u toj firmi nanele najveću štetu upravo kompaniji i apelovala na javnost i medije da poslovanje i kontrolu poslovanja prepuste nadležnim organima i institucijama, a fabriku ne koriste za dnevno-političke razmirice i lične promocije.

RepublikaFoto: youtube.com/ Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije
Namenska industrija Krušik

Kompanija u saopštenju navodi da su svi napadi pod maskom zaštite narodnih, državnih ili nečijih drugih interesa, inicirani bilo od konkurencije, bilo od nedobronamernih ili izmanipulisanih pojedinaca, najveću štetu naneli i nanose upravo Krušiku i njegovoj reputaciji i ističe da dalja medijska tumačenja i negativno spominjanje Krušika mogu samo naneti još veću i nepopravljivu štetu.

Dodaju da su u nekim novinarskim tekstovima i objavama pojedinaca selektivno izneti podaci o određenim poslovima Krušika, uz nedobronamerne zaključke o njihovoj štetnosti, kako za samu fabriku tako i za Srbiju u celini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđela

29.12.2019 10:41

Krušik nije ništa kazao samo demantovali. Bolje da su cutali.