RADULOVIĆ: Saradnja sa Đilasom? Neće moći

Autor: Republika

Vesti

28.09.2017

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najava moguće saradnje između Pokreta slobodnih građana Srbije, koju je objavio lider PSG Saša Jankvić, sa bivšim gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom, novi je kamen spoticanja u srpskoj opozciji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. Kujundžić
Neće sa Đilasom: Saša Radulović

Naime, nakon što je gostujući na N1 televiziji Janković obznanio da je Đilas za PSG "jedan od prihvatljivijih kandidata za gradonačelnika", reagovao je lider Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović.

On je na Tviteru vrlo precizno izneo šta misli o Jankovićevom predlogu.

- Neće moći. Saradnja DJB sa Đilasom nije moguća - naveo je Radulović, čime je još jednom pokazao da je šansa da se opozicija na izborima u Beogradu pojavi u jednoj koloni - sve manja. 

Inače, Janković je, obrazlažujući zašto je Đilas za njega prihvatljiv kao kandidat, ocenio da su u prošlosti imali ozbiljan konflikt.

- Dok je bio gradonačelnik, imali smo ozbiljan konflikt u vezi sa raseljavanjem Roma kad sam bio zaštitnik građana, ali je nakon toga prihvatio standarde i dobro smo sarađivali na tome. Đilas ne mora da pokloni poverenje Pokretu, ali ćutanje više nije časna opcija ni za koga - rekao je Janković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading