UDRUŽENJE PORODICA PITA MARINIKU: Zašto zabijate nož u leđa Srbima?!

Autor: Tanjug

Vesti

26.12.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udruženje porodica ubijenih i kidnapovanih na Kosovu i Metohiji reagovalo je danas na izjave potrpedsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić ocenjujući da se stavila u "funkciju" albanskog lobiste i da radi u interesu vođa bivše OVK.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marinika Tepić

- Zašto produbljujete rane i zabijate nož u leđa porodicama kidnapovanih Srba? Da je Vama ubijen sin ili silovana ćerka od strane Haradinaja, da li bi i tada izjavljivali da je Srbija, odnosno Dačić prikupljao novac od privrednika i od trgovaca oružjem da bi države povlačile priznavanje Kosova - navelo je Udruženje u otvorenom pismu Tepić.

Oni su upitali Tepić da li je svesna koje zlo čini porodicama i majkama čiji su najbliži članovi i deca kidnapovani 1998, 1999... od strane vođa terorističke OVK.

Udruženje pita Tepić i zašto ćuti o oslobađanju 2 108 albanskih terorista iz srpskih zatvora za vreme DOS-a, o pogromu 17. marta 2004. godine, kada je 2008. godine proglašena tzv država Kosovo...


U pismu Tepić pitaju i zašto nije osudila izjavu Bedžeta Pacolija da je finansirao države da priznaju tzv Kosovo i zašto nikada nije tražila pravdu za srpske i kosmetske žrtve?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading