"TEPIĆEVA OSRAMOTILA CEO SRPSKI NAROD"

Autor: Tanjug

Vesti

24.12.2019

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor kancelarije za KiM Marko Ðurić izjavio je danas da je ceo srpski narod na Kosovu i Metohiji ožalošćen i osramoćen ponašanjem narodnog poslanika Marinike Tepić i njenog partijskog starešine Dragana Đilasa.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marko Đurić

- Alijansa za novo Kosovo kontroverznog biznismena Bedžeta Pacolija i stranka kontorverznog biznismena Dragana Đilasa danas javno i otvoreno govore jednim glasom, glasom podrške razbijanju Srbije, snažnim glasom protiv kampanje povlačenja priznanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, koje je jedan od naznačajnijih uspeha Srbije u zaštiti naše pregovaračke pozicije prethodnih godina - saopštio je Ðurić.

Kao direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju, navodi on, trebalo bi verovatno, u normalnim okolnostima, da mi bude drago da vidim da tesno sarađuju albanske stranke iz naše južne pokrajine i stranke organizovane samo za područje centralne Srbije.

- Nažalost, nakon današnjeg izliva stranačke ostrašćenosti Marinike Tepić, mogu da kažem da mi nije drago i da me je kao građanina sramota - istakao je Ðurić.

 

 

- Na stranu sve stranačke i političke razmirice, jednostavno ljudski ne mogu da razumem kako je moguće da neko ćuti na takse za mleko za srpsku decu, hapšenja i progone Srba, osudu Ivana Todosijevića na dve godine robije zbog iznetog stava o Račku, agresiji na našu zemlju i zločinima UČK, a onda se obrušava na borbu sopstvene zemlje protiv jednostrano proglašene nezavisnosti naše južne pokrajine, samo zato što je politički arhitekta uspeha Srbije na tom planu Aleksandar Vučić - naveo Ðurić.

Ističe da je čudna koincidencija da je nezavisnost Kosova, doduše baš i proglašena u vreme vlasti čiji je tajkun Dragan Đilas bio jedan od nazovimo to poslovnih stubova, istovremeno lično beležeći svetske rekorde u profitu prodajući reklamne sekunde na RTS-u sa pozicije gradonačelnika Beograda.

- Moguće je i da Đilas merka ili je već zaključio sličan aranžman sa Radio-televizijom Kosova, pa se podrškom Pacolijevoj kampanji za priznanja kroz usta Marinike Tepić preporučuje za dalju poslovno-tehničku saradnju - zaključio je direktor Kancelarije za KiM.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jela

24.12.2019 21:53

PALMA: Opozicija u Srbiji je jedina opozicija na svetu koja napada svoju državu.

Odgovori 18 0