PALMA: Opozicija u Srbiji je jedina opozicija na svetu koja napada svoju državu

Autor: Republika

Vesti

24.12.2019

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Napad na Ivicu Dačića, najboljeg ministra spoljnih poslova Srbije u istoriji, je napad na Srbiju. Tako nesto sto je danas izgovorila narodna poslanica u Skupštini Srbije, kojoj neću ni ime da pomenem, jer ni to ne zaslužuje, nisu izgovorili ni Ramuš Haradjnaj,ni Bevdžet Pacoli ni Hašim Tači, a ni Aljbin Kurti".

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Palma i Dačić

Ovako je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma prokomentarisao izjave Marinike Tepić.

- Da ima grama istine u njenim rečima albanski političari sa Kosova bi prvi na takav način pokušali da odbrane svoje stavove. Ali oni znaju da razlog povlačenja priznanja takozvane nazvisnosti Kosova nije novac, nego međunarodno pravo i pravda. Svaka država na svetu ima opoziiju, ali nijedna opozicija na svetu ne napada svoju državu - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

Prema njegovim rečima, izjava "te" narodne poslanice je dno dna, najniži nivo u istoriji i domaće i svetske politike.

 

 

- Sada je jasno zbog čega deo opozicije u Srbiji hoće da bojkotuje izbore u Srbiji, a izašao je na izbore na Kosovu i Metohiji. Ali gde god ima Srba oni ne mogu da predju cenzus. Čak im ni Haradinajeva teroristička mašinerija na Kosovu nije pomogla. Ta izjava je čist politički terorizam prema svojoj državi i svom narodu, ako oni uopšte Srbiju smatraju svoju državom i građane Srbije svojim građanima. Bilo je raznih opzicija u Srbiji, ali ovako nisko do sada niko nije pao. Vi ste gospodo iz opzicije rasprodali Srbiju. Vi ste politički profiteri i u miru i u ratu. Sta hocete bre ? Nema više, ENDE - poručio je Markovć i zaključio:

- Ivica Dačić zaslužuje najviša odlikovanja drćžave Srbije i njenih građana - zaključio je Dragan Marković Palma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živo

25.12.2019 15:25

Nigde na svetu opozicija ne napada svoju državu i svoju crkvu, sa ciljem da im naškodi moralno i materijalno..