"KAD STE TAKO PAMETNI I POŠTENI, ŠTO NE IZAĐETE NA IZBORE?!"

Autor: Tanjug

Vesti

23.12.2019

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov reagovao je danas na najnovije izjave predstavnike SZS na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i vrha države o navodnoj umešanosti u trgovinu oružjem, nervozu zbog straha od gubitka vlasti... konstatacijom da tako SSS beži od izbora i pripisuje drugima ono što je njima blisko.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Milenko Jovanov

- Sve su lepo smislili Ðilas, Jeremić i Obradović. I da je Vučić nervozan i da je diktator i da je uhvaćen u kriminalu i da je lud i da nema podršku ni naroda, ni međunarodne zajednice - navodi Jovanov u saopštenju i pita predstavnike SzS zašto onda ne izađu na izbore.

Jovanov ironično pita:

- Nije valjda da će narod u Srbiji glasati na svoju štetu i da neće prepoznati kako su oni lepi, pametni, normalni i nadasve pošteni?


Jovanov predstavnicima SzS poručuje da narod u Srbiji ne misli ni o Vučiću, ni o njima ono što oni misle i dodaje da će im svoju poruku poslati - bili oni na glasačkom listiću, ili, kako kaže, u "mišjim rupama".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
KOCOBO

24.12.2019 10:35

Ко не дође на бој на избоpе — . . . . . .

Odgovori 11 0
Anđa

24.12.2019 13:38

Koja stranka ne izadje na izbore postaće "kombi stranka". Pogledajte danas SPO. Bila ubedljivo najjača opoziciona stranka.